Kardashian Beauty

kardashian-beauty-1

Sedan december 2015 finns Kardashian-systrarnas egna skönhetsmärke Kardashian Beauty till försäljning här i Sverige. Märket omfattar allt som behövs för en perfekt skulpterad bas, läckra läppar och förföriska ögon. Ska vi ta en titt på en del av sortimentet?

Guldmasken K24 Prime Makeup Priming Gelée är en femminutersbehandling som ger ansiktet omedelbar lyster och mjuk hud. Applicera ett generöst lager över hela ansiktet, låt verka och skölj av med ljummet vatten för att få en hy som riktigt lyser. Läser en INCI-listan ser en att masken faktiskt innehåller äkta guld, vilket känns lite onödigt men ändå lyxigt. Någon gång kan en väl få unna sig lite lyx à la Kim?

K24 Prime Makeup Priming Gelée finns på Åhléns och kostar 220 kronor.

 

kardashian-beauty-2

 

Kardashian Beauty Cabana Bronze värmer upp din hudton med tre matta nyanser förpackade i en enda dosa. Från vintervit till sommarvarm i ett enda svep!

   Cabana Bronze finns på Åhléns och kostar 220 kronor.

 

Kardashian Beauty Intimate Spotlight är till för att highlighta kindben, ögonvrår och amorbågar eller att blandas ut med ens foundation för att ge lyster till hela ansiktet. Intimate Spotlight finns i tre olika nyanser: rosa Incandescence, gulbeiga Illuminate och bronziga Burnish.

Intimate Spotlight finns på Åhléns och kostar 145 kronor.

 

kardashian-beauty-3

 

Kardashian Beauty En-Joystick är ett krämigt läppstift format som en smal krita. Jag tyckte om stiftet så fort jag applicerade det på mina läppar tack vare den otroligt mjuka formulan och högpigmenterade, hallonröda färgen. Är det inte rätt nyans för dig, finns det ytterligare en röd, tre rosa och tre nudetonade färger för att passa alla smaker!

En-Joystick finns på Åhléns och kostar 145 kronor.

 

kardashian-beauty-4

 

Kardashian Beauty Honey Stick är ett högglansigt läppglans som känns som smör på läpparna. Skaftet är det längsta jag någonsin sett, vilket gör applikatorn något svårmanövrerad. Glanset innehåller bivax för att ge näring och skydd till läpparna, och erbjuds i åtta olika färger från knallrött till nästintill ofärgat.

Honey Stick finns på Åhléns för 145 kronor.

 

Kardashian Beauty Stroke of Midnight beskrivs som den ultimata mascaran som förvandlar varje dag till en “special happening”. Produkten innehåller sex naturliga vaxer och mycket pigment som direkt ska ge volym och längd till ögonfransarna.

Stroke of Midnight finns på Åhléns och kostar 145 kronor.

 

Är du sugen på att testa något från Kardashian Beauty?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.