Make Up Store SS16

makeupstore-moonshadow

Under årets första månader har Make Up Store släppt fyra ursnygga kollektioner: Love, Mono, Diamond och Safari. Jag har några produkter från varje serie, och tänkte visa er dem. Förvänta er hög kvalitet, stor chans för inspiration och snygg estetik!

Kollektionen Love fanns tillgänglig redan i slutet av januari, och marknadsförs med orden nedan och färgskalan är ljus, neutral och romantisk. En mjuk start på våren!

 

“A sense of romance, a coy smile. Floral beds in overflowing softness. A touch of pink and satin white. Surrounded by everything Love

 

makeupstore-microshadows

 

“Industrial sounds, angular shape. Seductive looks and flashing lights. Open your mind in a monochrome style. Gaze into the future in Mono.”

 

Mono är, i kontrast till Love, en futuristisk kollektion med metall och mörkt ackompanjerade av tydliga linjer. Duktiga Linda var med och tog fram scenlooken för Mono – en ball och distinkt sotning med rakklippt hår och bleka ögonbryn.

 

makeupstore-microshadows-swatches

Fr v t h: Moon Shadow Peach (Love), Microshadow Trust (Love), Microshadow Monochrome (Mono), Moon Shadow Denim (Mono)

Av de produkter från Love och Mono som jag har i min ägo är det bara ögonskuggan Monochrome som är matt – Peach och Trust är metalliska i sig medan en kan variera Denims metallgrad beroende på hur mycket silver en blandar in i borsten.

 

makeupstore-diamond

 

“Passion, emotions, a breathtaking sight. Sophisticated shine with a glamorous glow. Sparkle bright with eternal shine. Get blinded by the beauty of Diamond.”

 

Diamond är en elegant kollektion inspirerad av flotta bröllop och lyxiga smycken: alla produkter kommer i stilrena, vita förpackningar prydda med glittrande stenar. Även denna look står Linda bakom, och gjorde självklart ett grymt jobb även här. ♥
När jag ser Diamond kan jag inte låta bli att fantisera om stora bröllop med långa, vita släp och ett vigselrum fyllt av ljusa rosor. Kan du också se det framför dig?

 

makeupstore-diamond-swatches

Fr v t h: Dream Twin Velvet Beam Cashmere & Blush Sugarpink, Microshadow Trio Diamond

Som vanligt är pigmenteringen i Make Up Stores produkter fantastisk, och jag bannar mig själv lite grann för att jag inte leker runt med deras skuggor oftare. Ett svep utan primer, och ändå ges en grym, jämn färg som är lätt att sudda ut! Ursäkta fokusfailen på swatchbilden, jag vet inte riktigt vad som hände där …

makeupstore-safari

A luxury getaway in a glamorous style. Tropical heat and classical shade. Wild and untamed with majestic grace. Explore the wonder of Safari“.

 

Safari är Make Up Stores senaste kollektion och kännetecknas av det coola leoprintmönstret som finns på utsidan av förpackningen. Även solpudret jag har hemma är mönstrat som en leopard! Linda har haft ett finger med även i denna looken, visst är hon mångsidig? Jag blir alltid galet inspirerad av hur olika hennes looker kan vara – från ljust och lättsamt till mörkt, tufft eller färgglatt.

makeupstore-safari-swatches

Fr v t h: Eyedust Desert, Bronzing Powder Leopard

När jag först tog fram Desert, ett löst puder, tyckte jag att den såg ut som en underbar highlight och applicerade den på kindben, näsa, amorbåge, you name it. Tyvärr blir den inte alls så snygg som en kan tro efter som att skuggan skiftar i grönguld vilket gör att det på den highlightade huden kan råka se smutsigt ut. Ovanpå ögonskuggor eller i ögonvrån är den däremot hur snygg som helst!

Blir du sugen på att prova något ur Make Up Stores vårkollektioner?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.