Tutorial: Ögonbryn steg för steg

bryn-före-efter

Ögonbryn gör mycket för ett ansikte – ett par välskapta bryn ramar in, formar och skapar ett bättre helhetsintryck. Jag har hittat en brynrutin som jag tycker passar mina bryn väldigt bra, och tänkte dela med mig av den idag.

Fyra produkter är allt jag behöver för att få välformade, snyggt ifyllda och skarpa bryn. Det kan verka krångligt med 10 steg, men efter ett tag sitter rutinen och idag tar det bara någon minut för mig att fylla i både brynen. Det är som med eyeliner, contouring och allt annat här i världen: övning ger färdighet!

 

bryntutorial-1

 

1. Helt omålade bryn.

2. Borsta upp stråna med hjälp av en tät brynborste eller s.k. spoolieborste.
Jag använder mig av EcoTools Lash & Brow Groomer.

3. Markera undersidan av hela brynet med Anastasia Dipbrow Pomade (Blonde).
Borsten jag använder mig av är EcoTools Angled Brow Brush.

4. Markera och förläng svansen på brynet.

5. Borsta ner stråna och fyll i den övre, yttersta halvan av brynet.

6. Borsta upp stråna igen, och fyll i hela brynet med en kall skugga.
Jag använder mig av Oriflame The One Eyebrow Kit.

bryntutorial-2

7. Använd en bryngelé eller -kräm för att blanda ut färgen och fixera stråna.
Jag använder mig av IsaDora Brow Shaping Gel (Transparent).

8. Använd en concealer för att skapa en skarp linje under brynet.
Jag tycker om att använda L.A. Girl Pro Conceal (Light Ivory) då den har en
inbyggd pensel, vilket gör att jag lätt kan komma riktigt nära brynet.

9. Fixera brynet ytterligare en gång med bryngelén eller -krämen.

10. Färdigt!

Vad använder du för att fylla i dina bryn? Hur mycket energi lägger du på dina bryn, jämfört med resten av din makeup?

1 reaktion på ”Tutorial: Ögonbryn steg för steg

  1. Om jag bara hinner/orkar göra en sak i min sminkrutin så är det definitivt bryna. Använder ändå inget fancy, en ljus ögonbrynspenna och en mörkare på yttre delen. Ibland kör jag också concealer eller lite highlighter under brynet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.