Sex saker du inte visste om mig

student-1-4

 

I enkäten där ni anonymt kan fylla i vad ni gillar och ogillar med min blogg, var det ett par stycken som berättade att de gärna ville veta mer om mig som privatperson. Därför kommer jag idag med sex stycken fakta, som jag hoppas att jag inte avslöjat förut!

 

  • Jag är 176 centimeter lång, men bär i princip alltid klackar vilket gör att jag är ca 184 centimeter kring mina vänner.
  • Jag lider av (självdiagnostiserad!) dermatillomani, och det är därför jag sällan visar mina händer i bloggen. Mina nagelband är alltid trasiga, röda och såriga!
  • En av mina karriärdrömmar just nu är granskande journalist. Planen är att jag ska läsa till journalist efter mitt år i Los Angeles – tvära kast när jag försöker uppnå så många drömmar som möjligt, haha!
  • Jag har extremt lätt för att klippa band med människor som jag känner är dåliga för mig eller inte bidrar med något till vår relation. Tack och hej, jag behöver inte dig. Det låter kanske hårt, men de senaste åren har jag lärt mig att det ibland är bättre att släppa taget om människor jag en gång brytt mig om, istället för att hänga kvar och bli neddragen i en negativ spiral.
  • Jag har jordklotets sämsta lokalsinne och klarar aldrig av att hitta någonstans. Shoppinggallerior, storstäder, min hemby i Skåne, skolan … jag pekar alltid åt fel håll och märker att jag gått vilse alldeles för sent. Google Maps är min bästa vän.
  • Tre personer som inspirerar mig är Linda Hallberg, för hur hon byggt upp sin blogg, teknik och kreativitet genom åren; Isabella Löwengrip för alla de bolag hon startat och lyckats driva fantastiskt bra; och Ida Kyllerman för sin kreativitet, sköna personlighet och sitt underbara sätt att skriva blogginlägg på.

 

Fick du reda på något du inte visste om mig sedan tidigare?

2 reaktioner på ”Sex saker du inte visste om mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.