Nya lösögonfransar från Depend

depend-limited-edition-lösögonfransar-1

Depend lanserar två nya bandfransar i limited edition som genast får mig att tänka på fest och glamour. Fransarna finns ute i butik nu och kostar ca 79 kronor/styck.

Festfransar, någon? Jag är redan ett stort fan av Depends lösögonfransar, och de här nya godingarna gör mig inte direkt besviken. Ett par med många, långa och täta fransar för en intensiv look och ett annat med inslag av riktigt mycket glitter! Jag tänker student – hur fint med glittrande ögon i solljuset vid ens utspring?

 

depend-lösögonfransar-limited-edition-2

depend-lösögonfransar-limited-edition-3

 

Jag har inte hunnit prova något av paren än – jag packade upp presspaketet igår – men jag tror att det glittriga paret kan bli fantastiskt fint på och ge rejält med volym och längd. Dessutom är det så praktiskt med genomskinliga band att jag har svårt för att förstå varför det fortfarande finns fransproducenter som kör på svarta sådana. Genomskinliga blir såå mycket snyggare väl applicerade, och behöver ingen eyeliner för att se bra ut!

 

Kommer du att kolla in Depends nya fransar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.