Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner Matte White

master-ink

Grafiska mönster och kontraster är populära i vår och sommar, och för att möta trenden lanserar Maybelline en ny färg sin redan etablerade Master Ink-serie: Matte White! En helmatt, vit eyeliner som finns i butik från vecka 19 och då kommer att kosta 99 kronor.

Något som jag länge saknat i min sminksamling är en vit eyeliner – motsatsen till den klassiska, svarta linjen gör ett så uttrycksfullt statement och jag är lite förälskad i idén av en fet, vit eyeliner med svarta eller färgglada inslag.

Jag har sedan en tid tillbaka haft ögonen på en vit Cake Eyeliner från Make Up Store, men har inte gjort slag i saken än då jag sparar så mycket jag kan till USA. Därför blev jag himla exalterad när jag såg att jag fått hem Maybellines nyhet Master Ink Liquid Eyeliner Matte White!

 

master-ink-swatches

 

Tyvärr måste jag säga att den här produkten är en besvikelse. Formulan hos Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner är inte helt opak, vilket gör att det krävs flera lager för att färgen ska bli fulltäckande – problemet med det är att färgen blir väldigt hård när den torkar och därför inte fungerar så bra i lager. När färgen väl är hundraprocentigt täckande, är lagret av produkt såpass tjockt att det flagnar.

Jag som vill kunna jobba med mina produkter i sminkningar och gärna använda dem tillsammans med andra kompletterande färger och former, något som tyvärr inte är möjligt med Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner.

3 reaktioner på ”Maybelline Master Ink Liquid Eyeliner Matte White

  1. Transparent betyder att något är genomskinligt! Så du menar att den är transparent och att det därför krävs några lager för att den ska bli heltäckande 🙂 Men håller helt med dig, den var inte lätt att jobba med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.