Fransyra med IsaDora!

isadora-fransyra

Imorgon hejar Sverige fram Frans i Eurovision Song Contest, och det med Eurovision-fransar! Volym, separation, färg eller längd? Hur firar du under helgens fransfest?

Alltsååååå, hur fyndigt kan ett pressutskick bli? Mina göteborgsrötter fick mig att mysa under en hel dag efter att jag öppnat paketet med den klyftiga ordvitsen. Det är sådana här små, genomtänkta marknadsföringsknep som får mig att tända till!

Hursomhelst, låt oss ta en titt på de fem mascarorna som ingår i kampanjen! All Day Long Lash, i den lila förpackningen lovar extra längd och separation med hjälp av formulan som ska vara extra lätt att tvätta bort.

Guldiga Grand Volume Lash Styler har väl ingen missat, så som den florerat i sociala medier den senaste tiden? Den unika borsten ska ge fransarna en solfjädereffekt med supervolym!

Build-Up Mascara Extra Volume 100 % Waterproof har världens längsta, men också det mest beskrivande, namnet: vattenfast volym, helt enkelt.

Flashing Volume har en liten, liten precisionsborste (IsaDora beskriver den som “magisk”) som trots sin storlek ska kunna erbjuda volym åt fransarna. Personligen får jag oftast mer volym ju kraftigare borstarna är, men det kanske beror på att jag aldrig använt en så här liten borste ännu? Det ska bli spännande att prova!

Färgklicken i gruppen är Precision Mascara som i skickats ut i en kornblå färg som kontrast till annars nattsvarta fransar. Den smala borsten ska ge precision till appliceringen.

 

isadora-fransyra-2

 

Alla fem mascaror finns i butik nu och kostar mellan 139-189 kronor.

 

Ska du titta på Eurovision imorgon kväll?

1 reaktion på ”Fransyra med IsaDora!

  1. Haha humor på hög nivå! Och självklart kollade jag på Eurovision, mest för att det är tradition och för att det var i Sverige. Tyckte scenografin var sjukt snygg! Fel låt vann dock.. Men jag röstade inte så kan inte klaga 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.