PürMinerals Afterglow Illuminating Powder

afterglow-1

PürMinerals Afterglow Illuminating Powder är den vackraste highlightern jag äger. Den är så vacker att den förtjänar ett helt eget inlägg! Afterglow Illuminating Powder finns att köpa hos bl.a. Hudoteket för 325 kronor/8 g.

Jag är dålig på att visa upp mina favoritprodukter i enskilda inlägg, utan använder dem istället i sminkningar och hoppas naivt att du som läsare ska förstå hur mycket jag uppskattar dem. Lite dumt, för ibland använder jag halvdåliga produkter också. Det är dock inte fallet med PürMinerals Afterglow Illuminating Powder – den är highlightern är verkligen inte halvdålig. Den är synonym med perfektion.

 

afterglow-2

 

Afterglow Illuminating Powder är ett kompaktpuder på 8 gram som används för att ge lyster till kindben, näsrygg, amorbåge, haka, panna, brynben, ögonvrår, nyckelben … tja, hela kroppen om en älskar highlighter lika mycket som jag gör. Finishen är inte alls glittrig – som hos exempelvis theBalms Mary-Lou Manizer – utan visar sig istället som ett blänk. Öser en på tillräckligt med puder ser huden sådär läckert blöt ut, med lite mindre ser huden bara ut att ha en fantastisk och naturlig glöd. I den här makeupen syns just den lystern tydligt, och i den här har jag kombinerat Afterglow Illuminating Powder med Mary-Lou Manizer för att verkligen blända min omgivning!

Förutom att den inte alls glittrar, är Afterglow Illuminating Powder också något kallare i tonen än theBalm Mary-Lou Manizer. Highlightern från PürMinerals är lättare att bygga upp och variera i styrka, medan Mary-Lou Manizer blir ganska slående från första början. Det är såklart en smaksak som avgör vad en föredrar!

 

afterglow-jämförelseSer du hur Afterglow liksom “glöder” mer?

1 reaktion på ”PürMinerals Afterglow Illuminating Powder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.