Nyx Full Throttle Collection

nyx-full-throttle-1

Gasen i botten! Nyx Full Throttle har den fantastiska Linda Hallberg som modell, och jag är såå imponerad av produkterna. Vad sägs om vattenfasta läppstift, inspirerande ögonskuggspaletter eller contourskuggor för alla hudtoner?

Först Sweed Lashes, och nu Nyx! Grymma Linda har skapat looken för nya Full Throttle-serien som innehåller 26 olika produkter i en bred färgskala som verkligen lockar till kreativitet och lek med makeup. Jag har fått hem smakprov på en stor del av kollektionen, och bara måste visa den för dig!

nyx-full-throttle-4

Ögonskuggspaletterna finns i åtta stycken kombinationer och har allt från jordnära till clownknalliga färger – och alla är så klockrent Linda! Skuggorna är högpigmenterade och passar riktigt bra ihop, oavsett vilka paletter en kombinerar. Finishen på skuggorna är antingen matt eller metalliskt skimrig, och kombineras i varje palett.

Av de fyra paletter som jag har fått hem är min favorit 04 Easy on the eyes, så jäkla snygga färger! Är inte den metalliskt militärgröna underbar?

Varje ögonskuggspalett kostar 109 kronor/st och finns att köpa hos bl.a. Bangerhead.

nyx-full-throttle-8Fr v t h: Full Throttle Eyeshadow Palette, 01 Daring Damsel; Full Throttle Eyeshadow Palette, 04 Easy On The Eyes

nyx-full-throttle-9Fr v t h: Full Throttle Eyeshadow Palette, 07 Bossy; Full Throttle Eyeshadow Palette, 08 Color Riot

 

nyx-full-throttle-2

nyx-full-throttle-5Fr v t h: Full Throttle Lipstick, 05 Trickster; Full Throttle Lipstick, 06 Night Crawler; Full Throttle Lipstick, 07 Sidekick; Full Throttle Lipstick, 08 Up The Bass

Nyx Full Throttle Lipstick kommer i hela 12 olika nyanser från ljust nude till en riktigt mörk lila. Stiftet är format på ett sätt med vinklade kanter som ska göra det lätt att konturera sina läppar, samtidigt som formulan är riktig krämig och högpigmenterad. Dessutom är de vattenfasta! Jag blev faktiskt galet imponerad när jag skulle tvätta av mina swatches med tvål och vatten – och märkte att det inte gick.

   Varje läppstift kostar 79 kronor/st och finns att köpa hos bl.a. Bangerhead.

nyx-full-throttle-6Såhär ser läppstiften alltså ut dränkta i vatten, efter att jag gnuggat dem med tvål. Så imponerande!

 

nyx-full-throttle-3

Den sista produkten i serien är ett litet contourkit med en highlighter och en bronzer. Kiten finns i sex olika utföranden med highlighters i både kalla och varma toner, och bronzers som passar både ljusa och mörka hudtoner. Äntligen ett företag som insett att det finns folk med mörkare hud än typ utspädd kaffe latte här i landet.

   Varje contourkit kostar 99 kronor/st och finns att köpa hos bl.a. Kicks.

nyx-full-throttle-7Fr v t h: Cheek Duo Contour Palette, 02 Double Date; Cheek Duo Contour Palette, 03 Perfect Match; Cheek Duo Contour Palette, 06 Ginger and Pepper

 

Är du sugen på att prova något ur Nyx Full Throttle?

1 reaktion på ”Nyx Full Throttle Collection

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.