Nisim Fast: Schampo som ska få håret att växa snabbare

nisim-fast

Överallt, hela tiden, hör en om olika typer av produkter som ska få håret att växa snabbare. Jag har uppfostrats till skeptiker och har avfärdat alla yttre faktorer som ska fungera som mirakelmetoder och snarare lagt mitt förtroende hos individers gener och i viss utsträckning till kosttillskott (eller deras placebo-effekt).

Därför var jag såklart sjukt svårövertalad när min goda vän Aida – som för transparensens skull är PR-person för bl.a. Nisim – sa att det fanns ett schampo och balsam som verkligen funkar. Sen publicerade fenomenala Ida a.k.a. Spindelsven en egen recension där hon, trots sin egna skepsis, blev imponerad av resultaten. Efter det kände jag mig tvungen att själv prova produkterna!

nisim-fast-2

Jag kapade ju nästan två decimeter för en månad sen, och passade på att mäta mitt hår då för att ha någon slags referenspunkt genom experimentet. Eftersom att jag inte har lika tydlig utväxt som Ida är min mätning inte lika exakt, men utkammat och blött är mitt hår 20 cm långt (kort?) från örsnibben och ner.

I tester ska de flesta användare ha märkt resultat redan efter 3-4 veckor, men jag har tänkt att bara köra på och mäta kontinuerligt. Precis som Ida struntar jag i rekommendationen om att använda produkterna dagligen, utan håller mig till min vanliga tvättrutin på 1-2 gånger i veckan. Om några veckor återkommer jag med resultaten!

nisim-fast-3

Nisim Fast arbetar med aminosyror och “naturliga örter” (finns det syntetiska örter? Efter en snabb googling på ‘synthetic herbs’ verkar det mest vara syntetisk marijuana. Inget sånt i dessa flaskor, alltså!) som stimulerar hårväxten genom hårbotten.  Produkterna är veganska och cruelty free vilket givetvis är ett fett plus, och kostar ca 329 kronor för både schampo och balsam hos bl.a. Apotea. Schampot ska appliceras två gånger på raken, och balsamet i hela håret, inklusive hårbotten för att kunna stimulera hårväxten.

 

Jag återkommer om några veckor med resultatet! Vad tror ni – funkar Nisim Fast?

1 reaktion på ”Nisim Fast: Schampo som ska få håret att växa snabbare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.