REN Flash Rinse 1 Minute Facial

ren-flash-rinse-1

En mask som ger slät och lystrig hy på bara en minut? RENs Flash Rinse 1 Minute Facial arbetar med vattenaktiverat vitamin C och är så snabbverkande att det bara finns en enda anledning till att inte vilja använda den: priset.

Du vet de där måndagsmorgnarna eller bakisdagarna när huden ser ut som att den inte har fått se vare sig fuktkrämer eller peelings på flera år, och inte har någon aning om vad “glow” innebär? När en kan känna varenda liten ojämn por och riktigt se hur trött hela kroppen är genom bara en snabb titt i spegeln? Det är för just de stunderna som REN Flash Rinse 1 Minute Facial är perfekt!

 

Instruktionerna är enkla: applicera den gröna gelen på ett rent och torrt ansikte, blöt sedan fingrarna och massera in produkten i huden. Vid kontakt med vatten förändras konsistensen och masken blir tunnare, plus att C-vitaminet (-vitaminen?) aktiveras och börjar exfoliera huden. Koncentrationen av C-vitamin är hög, 10 %, och jämnar genast ut hudtonen och tillför naturlig lyster. Jag tycker att resultatet påminner om det jag får med nattmasken Wake Wonderful Night-Time Facial från samma märke, som jag skrivit om tidigare, men på bara en minut. På grund av detta går den såklart inte lika hårt på huden som nattmasken, och passar alla hudtyper (utom den mest reaktiva).

 

ren-flash-rinse-2

 

Masken doftar fräscht och gott av citrus, och jag gillar verkligen vilken snabb quick-fix den är för trötta morgnar. Däremot tar det emot att ens fundera på att köpa en ny, med det dryga rek.-priset på 479 kronor. Här i USA är den lite billigare, men fortfarande dyr ($48). Är den värd att prova, eller önska sig i födelsedagspresent? Absolut. Till 100 % värd sin femhundring? Nja. Satsa hellre på Wake Wonderful Night-Time Facial som kostar nästan 200 kronor mindre och gör mycket mer för din hud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.