We’re going to the chapel and we’re gonna get married

Hej kompisar!

 

Jisses, så lite tid en kan ha att ägna åt bloggen trots att en saknar fast jobb eller studier. Livet kom emellan ändå! En resa till Skåne, en misslyckad kärlekshistoria och lite jobbrelaterat här och där har gjort att jag behövt lägga bloggen på hyllan en stund. Vad har ni haft för er?

Jag har dock hunnit haft några gig de senaste veckorna, bland annat en brudmakeup på vackra Linda och en festmakeup på Kristin som gifter sig om någon vecka. Hennes vänner bokade in mig på hennes möhippa, så att hon fick en proffsmakeup lagd inför kvällens festligheter!

 

Kristins makeup ser lite knasig ut på bilden där hon tittar ner, men det beror på att ljuset reflekteras i glittret på ögonen. På riktigt gav det en supersnygg halo-effekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.