Daisy Beauty Awards 2018

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om vad det innebär i min PR-policy här.

 

Jag hoppas inte att det blir tjatigt med två inlägg om olika event på rad, för igår var det nämligen dags för Daisy Beauty Awards! Skönhetsgalan för svenska beautybloggares pris, där flera jurygrupper av influencers och skönhetsjournalister har fått tycka till om föregående års absolut bästa beautyprodukter.

 

 

Jag tog tillfället i akt och körde all in på en klassisk röda mattan-look med svart långklänning, en enkel håruppsättning (hårsmycke från Glitter) och röda läppar. I öronen hade jag silverfärgade hängen med plastpärlor (Primark, liknande finns hos Asos), och runt halsen tre olika halsband tills jag slutligen bestämde mig för en bred, silverfärgad choker från Ur & Penn (på rea just nu för bara 10 kr, också tillgänglig i svart) lånad av min vän Aleyna, vilket matchade det breda strassarmbandet från Glitter som jag tog på mig efter att jag sminkat klart mig. På den första bilden i serien ovan skymtar ett tunt silverhalsband från Pandora som jag fått i present av min pojkvän.

 

 

Väl på plats på Södra teatern serverades bubbel i en fin lokal med hemskt fotoljus – VEM sätter upp rosa lampor på ett event för influencers? – och glada vänner. Liselott, Camilla och Louise är tre personer som alltid gör mig lite extra fnittrig och glad på tillställningar som dessa.

 

 

Galan leddes av den begåvade och vackra Rachel Molin precis som förra året, och prisutdelare var alla från Daisy Beautys chefredaktör Kicki Norman till youtubern Thomas Sekelius och ex-modellen tillika företagaren Emma Wiklund. Jag satt bredvid urgölliga Camilla, som på något sätt alltid lyckas bli min vapendragare (eller, kanske snarare jag hennes) på event som dessa. Hon är min lilla beauty-bonusmamma!

Jag satt ju i juryn för Årets Rengöring, där fem ansiktsrengöringar i olika former slogs om att få flest poäng efter noggrant testande. L’Occitane Immortelle Divine Cleansing Balm vann, men var inte den jag önskade skulle vinna – delvis för att den är djurtestad men också på grund av sitt performance. Endast två av fem produkter var cruelty free men de var faktiskt båda två också veganska: Pixi + Caroline Hirons Double Cleanse och GlossGods Midnight Spell Breaker Cleansing Milk. Skulle du vilja ha enskilda recensioner på just de två istället?

 

 

Efter prisutdelning begav vi oss vidare till Kägelbanan för buffémat, mer mingel och kul eventaktiviteter som ryggmassage, lyckohjul och fotobås. Saffron visade upp sin galaoutfit och beskrev den som “om Marie Antoinette spydde, och en gjorde en klänning av det”. Ursnyggt, och på en så rar och värdefull människa!

 

 

Emilie och Ida, som annars är otroligt vackra människor både inifrån och ut, bjöd på sina mest ofotogeniska ansikten när jag drog fram kameran. För övrigt: hur snygg är inte Ida i sin gröna make? Jag fattar inte hur hon kan klä i alla färger hon ger sig på! En miljon och medalj till den som hittar en färg som är ful på Ida, haha.

 

 

Jag åkte hem till hotellet med min kille igen relativt tidigt, men blev ändå mätt på sällskap, skönhet och intryck så det räckte och blir över. Hur utmattande det än är att gå på event, galor och fester kommer jag aldrig att tacka nej till en inbjudan av den här rangen och riskera att missa happenings som denna.

6 reaktioner på ”Daisy Beauty Awards 2018

  1. Alltså är så besviken på att jag var så trött o inte orkade stanna o partaja ; _ ; Älskar förresten den där första bilden på dig i spegeln!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.