Dagens makeup – Canary

 

Jag har haft så mycket kreativitet i kroppen de senaste dagarna, men på grund av kamerastrul har inspirationen trytit lite grann. Det löste sig hur som helst i helgen och jag började scrolla bland mina Pinterestbilder och fastnade för fyra stycken som jag sedan bad mina instagramföljare välja mellan. Vinnaren blev en look med gula glossiga ögonlock och röda glossiga läppar, och som du kan se snodde jag looken rakt av. Originalbilden hittar du här (fotograf Lucas Tomaszewski).

 

Bas
Kiss NY Pro Hydrating Primer
Kerstin Florian CC Cream, Light
Sleek Face Form
IsaDora Blush & Glow Draping Wheel
Pür No Filter Blurring Primer

Ögon
Mehron Paradise Makeup Basic 8 Color Palette
GOSH Copenhagen Lip Oil
Kiss NY Pro Dead Sexy Lashes Mascara
Depend Lösögonfransar, Matilda

Läppar
GOSH Copenhagen Ultimate Lipliner With a Twist, 004 The Red
IsaDora Twist-Up Matt Lips, Orange Pop
Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid, 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.