Apoliva Eco: Ekologiskt certifierad kroppsvård

Apoliva, det statliga apotekets egna varumärke för skönhetsvård, har ett brett utbud av produkter och jag förknippar dem med kvalitet och milt vårdande egenskaper till överkomliga priser. Nu utökas deras ekologiskt cerifierade serie Apoliva Eco med tre produkter: duschgel, bodylotion och en kroppsolja.

Alla tre produkter innehåller aloe vera, persikokärnolja och kokosolja som såklart också fått doftsätta kroppsvården. 97-100 % av ingredienserna är naturliga, och 42-77 % ekologiska (varierar från produkt till produkt, oljan är den med högst innehåll av både naturliga och ekologiska ingredienser). Alla produkter i lanseringen är helt veganska.

Jag har provat alla produkter en gång, men inte mer. Det beror inte på att någon av dem var dålig eller underpresterande – tvärtom, oljan och lotion mjukgjorde fint och gelen var skön i duschen – utan på doften. Den söta doften av kokos är överväldigande, och jag stod faktiskt inte ut med den efter att ha smort in kroppen utan fick hoppa in i duschen och tvätta av den med andra tvålar. Om du inte heller är något stort fan av sliskiga dofter är det här alltså inte en kroppsvårdsserie för dig, men smaken är som baken: bl.a. Camilla älskar parfymeringen och tycker till och med att den är diskret. Är du osäker, så gå till en butik och sniffa innan du köper!

 

Apoliva Eco Kroppsolja finns i butik nu och kostar 149 kr/150 ml hos Apoteket.

Apoliva Eco Bodylotion finns i butik nu och kostar 129 kr/200 ml hos Apoteket.

Apoliva Eco Duschgel finns i butik nu och kostar 99 kr/200 ml hos Apoteket.

2 reaktioner på ”Apoliva Eco: Ekologiskt certifierad kroppsvård

 1. Hej!
  Jag hittade till din blogg via bevakning och är numera himla glad över det, iom att skönhet är ett stort intresse. Hos Bloggbevakning diskuterade ni hurvida du skattar och skriver och bla bla bla, det gick inte att kommentera mer så skriver därför en kommentar i hopp om att du kan svara: Kan du köpa smink/skönhet- och hudvård och dra av på ditt företag som ”arbetsmaterial”.

  I dagsläget har jag ingen stor blogg och skönhet är inte i fokus just nu, men det finns en dröm att komma dit. Jag undrar just över det, då jag redan köper en del enbart för att göra blogginlägg utan. Kan man då dra av det som arbetsmaterial?

  Nu ska jag gotta mig i din blogg!
  Kram

  1. Hej, vad roligt att du hittat hit! Hoppas att du stannar ❤

   Ja, makeup/hudvård/hårvård etc som jag köper för att antingen recensera, använda i en sminkning på bloggen eller använda i mitt yrke som makeupartist kan jag dra av på mitt företag. Samma sak med kameror, objektiv, webbhotell och liknande som krävs för att hålla bloggen på den kvalitet som jag vill ha den. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.