Önskat inlägg: Rymliga väskor till skolstarten

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om vad det innebär i min PR-policy här.

 

Det är inte ofta jag gör inlägg om kläder eller eller accessoarer, men häromdagen fick jag ett mail från en läsare som frågade om jag fortfarande hade kvar H&M-väskan jag bloggade om för nästan exakt tre år sedan. Hon tyckte nämligen att den såg väldigt rymlig och användbar ut, det vill säga perfekt till skolstarten nu i augusti! Och jag håller med – jag har fortfarande väskan hemma, och använder den flitigt.

Nu går ju jag inte i skolan längre, men jag använder väskan jämt om jag ska på möte eller övernatta hos pojkvännen och behöver ha datorn med mig. Den är reptålig, stabil och sväljer förutom dator också systemkamera, något enstaka klädesplagg, plånbok, en bra bok och vattenflaska. De korta remmarna gör den praktisk, medan den avtagbara axelremmen gör den lätt att bära. När jag letade efter likvärdiga väskor att rekommendera utgick jag från samma kriterier. Jag tycker själv att alla fem väskor är snygga, de får plats med en laptop och tål att släpas till skolan dag in och dag ut. Dessutom kostar ingen av dem mer än 500 kronor!

 

  1. Boohoo.com, £20. Finns i färgerna “Black” och “Blush”. En klassisk och väldigt stilren design som får det lilla extra med de två banden som hänger längs sidan.
  2. Boohoo.com, £16Finns i ett utförande. Den mest färgglada ( = minst svarta) väskan i samlingen, och också den som jag tycker ser dyrast ut trots att den faktiskt är snällast mot plånboken.
  3. Asos, 381 krFinns i ett utförande. Den här väskan är mindre än de andra, men om en har ett mindre block eller en liten laptop kan den fungera ändå. Liten och smidig!
  4. Mango, 349 krFinns i färgerna “Black” och “Light Beige”. Den enklaste modellen i kollaget, men nitarna på de långa handtagen gör att den ändå har lite attityd. Den rymmer definitivt massor!
  5. Asos, 410 krFinns i ett utförande. Av de fem väskorna jag valt ut är det här absolut den som är mest lik “mitt original”. Fästena för handtagen, blixtlåsen och ytan är snarlika även om den generella formen är lite rundare.

 

Skulle ni vilja se fler inlägg om kläder och accessoarer, eller ska jag hålla mig till skönhet? Vad vill ni läsa om?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.