Om mig

Hej!

Jag heter Rebecka, och det är jag som driver den här bloggen. När jag inte gör det, går jag i tredje ring på en av Stockholms gymnasieskolor, där jag pluggar ekonomi med inriktning marknadsföring. Min dröm just nu är att starta mitt eget skönhetsmärke med produkter för alla hudtyper, -färger och -toner; innovativa funktioner och läckra nyanser – och då passar ju mitt programval perfekt! Nästa steg mot mitt slutgiltiga mål är att åka till Los Angeles, USA, och plugga till makeupartist – något jag är i full färd med att spara pengar till.

På min blogg vill jag dela med mig av inspirerande sminkningar, produkter jag tycker om och köp jag faktiskt ångrar. Jag skulle aldrig skriva något jag inte menar, märker alltid ut mina sponsrade inlägg noga och spenderar nästan lite för mycket tid med att snoka runt på andra bloggar för att undersöka deras ärlighet …

Förutom skönhet brinner jag även för feminism och anti-rasism, och jag älskar att skapa dålig stämning i olika sammanhang genom att be folk förklara diskriminerande skämt, ifrågasätta fördomar som används som fakta och uppmuntra de som kanske inte alltid får höras eller synas.

 

Vill du kontakta mig utanför bloggen finns jag på Instagram (@_rmck_), Pinterest (@rebeckacm) och mail (info@bexbeauty.se).

 

xx