PR-policy

Representerar du ett företag som är intresserat av att samarbeta med mig? Eller är du kanske en läsare som funderar på vilka krav jag ställer på de företag jag samarbetar med? Vad innebär det egentligen att ett inlägg på min blogg är “sponsrat”?

Jag välkomnar gärna press- och produktprover, men garanterar inte att jag skriver om dem i min blogg. Mitt och mina läsares intresse går alltid först och jag kan välja att avstå från att skriva om en produkt av flera olika anledningar. Mina åsikter och omdömen påverkas inte av avsändaren, och mina åsikter kan inte heller köpas. Jag står alltid bakom mina inlägg till 100 %!
Får jag ersättning för att skriva ett eller flera inlägg – ersättningen kan innebära produkter och/eller pengar – kommer jag att märka ut inlägget som sponsrat enligt Marknadsföringslagen. Inte heller i de sponsrade inläggen påverkas mina åsikter av avsändaren, eller ersättningen. Alla avtal mellan mig och avsändaren skall vara skriftliga för att skydda båda parter.

 

sponsrat inlägg etikett

Prisplan

Är du intresserad av att göra reklam för ett företag/en produkt på min blogg; var vänlig och kontakta mig på spons@bexbeauty.se för att ta del av min prisplan. Skicka gärna med en enkel beskrivning av din idé och ifall det rör sig om klassiska annonser eller sponsrade inlägg. Endast seriösa förslag välkomnas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.