Välkommen till Bex Beauty!

Välkommen!

Vad tycker ni om min nya sida? Jag hoppas att ni gillar den lika mycket som jag gör! Veckor av slit, eftertanke och konceptskissande ligger bakom domänen ni nu är inne på. Jag är så nöjd! Här kommer ni, precis som på min förra blogg, kunna se sminkningar (det ska förhoppningsvis också bli fler av dem!), läsa om produkter jag tycker om och inte tycker om och ta del av recensioner – men också få mer bilder och texter från mitt personliga liv, inslag av mode och mer engagemang i mitt material. Förhoppningsvis kommer ni märka att inläggen på Bex Beauty innehåller mer själ och hjärta och är mer genomtänkta än de på RMCK. Med ingresser, djupare texter och bättre språk hoppas jag kunna ge er läsare en mycket bättre upplevelse!

 

För att ni ska få lära känna mig lite bättre, har jag satt ihop och svarat på de frågor jag får möta oftast och publicerat ett FAQ-inlägg. Ni kan också ta del av min fullständiga PR-policy för att få ordentlig koll på vilka krav jag ställer på de företag jag samarbetar med, och vad det innebär att ett inlägg är “sponsrat”.

Vill ni kontakta mig utanför bloggen, har jag nu en ny mailadress: info@bexbeauty.se.

 

Hoppas att ni tycker om min nya sida! Då mitt internet här i Australien strulat, får vi vänta lite med giveawayen tills jag är hemma igen om knappt en vecka. Men det är det värt – ett paket fullt med skönhetsgoodies från USA och Australien!

 

xx

Rebecka

 

ps! Tack till underbara Ida som hjälpt mig så mycket under de här kaotiska veckorna när jag försökt lära mig om WordPress, webbhotell och egen domän. Din hjälp har varit guld värd! ♥

1 reaktion på ”Välkommen till Bex Beauty!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.