Vera Mona Color Switch

vera mona color switch solo

Trött på att ständigt behöva rengöra dina favoritpenslar för att byta färg på ögonskuggan? Vera Mona har lanserat en supersmart lösning som fungerar för både professionella makeupartister och amatörer hemma vid sminkspegeln: Color Switch.

Under det snyggt designade plåtlocket hittas en hård och sträv skäggsvamp, som rengör dina penslar snabbt men effektivt. Använd en mörk ögonskugga, virvla runt borsten i Color Switch ett par gånger, och sedan kan du använda vilken färg som helst, utan att se ett spår av mörka rester. Perfekt om en vill använda samma borste flera gånger i en sminkning! De vackra, unikt målade penslarna på bilden kommer från Jack’s Beauty Line.

 

Color Switch från Vera Mona finns i tre olika utföranden: Solo, som ni ser på bilden, Duo, som har en liten mjuk svamp i mitten som kan blötas för att förstärka skuggors intensitet, och Proband, som sätts på armen för att lätt nås. Alla svampar kan tvättas med varmt vatten, och går att köpa på Vera Monas egna hemsida.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.