Alltid i min carry-on

… åtminstone på långresor eller tidiga morgnar som denna! Just nu lyfter planet som tar mig och ett helt gäng sköna beautybloggare och -journalister till Mallorca. Ni hänger väl med genom hashtaggen #dbpalma15 på sociala medier?

 

carry on beauty

 

 

– Ansiktsspray: luften i ett flygplan snurrar runt, runt, runt och är både kall och uttorkande. En ansiktsspray är smidigare att använda än en fuktkräm (speciellt om en bär smink!) och känns uppfriskande för huden. Tänk på att inte överstiga 100 ml! (Nourish Cooling Toning Mist for Dry Skin)
– Ögonbrynsfärg: innan jag fyllt i ögonbrynen är jag inte redo att möta världen. Ett par snygga bryn gör ett ansikte och är enkelt att ta med sig (Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, Blonde)
– Makeupborttagning: somna aldrig med smink! Är flygresan lång, till exempel över natten, är det skönt att somna utan stela fransar eller kladdiga läppar (IsaDora Mild Eye Make-Up Remover)
– Läppbalsam: återigen – luften är torr. Fnasiga läppar är inte bara fult, utan också rejält irriterande och kan i värsta fall göra ont och blöda. Applicera balsam ofta och rikligt!
– Ljusreflekterande skugga: med en ljus, skimrande skugga i ögonvrån (och gärna svept över kinder, näsrygg och amorbåge) ser en genast mycket piggare ut. Den kan dessutom lätt appliceras med fingertopparna (Lindex Eyeshadow, Snowflake White)

 

Vad har ni alltid med i er carry-on?

1 reaktion på ”Alltid i min carry-on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.