The Body Shop – Oils of Life

oils of life 1

The Body Shop fortsätter att leverera lyxiga utskick, och näst på tur är Oils of Life, en ny samling produkter som beskrivs som en daglig hudvårdsserie som friskar upp huden, vårdar och mjukgör och tar fram lystern i huden. Varje produkt i superserien innehåller en ny expertblandning av tre fröoljor: svartkummin, kamelia och nypon, kända för sina förmågor att vårda och friska upp huden.

Minns ni att jag skrev att utskicket Spa of the World inte kändes särskilt lyxigt med sina plastburkar, trots det tunga, mörka träet? Det gäller definitivt inte med Oils of Life – här är nämligen burkarna av glas vilket kompletterar den exklusiva känslan den vita träboxen ger. Jag var såld vid första ögonkastet, så det ska bli kul att prova alla produkter, en efter en. Oljor låter spännande, och jag tror att de kan göra gott för mig och min småtorra höst-/vinterhy. Kollektionen lanseras idag!

 

oils of life 2

Intensely Revitalising Cream

Den här silkesmjuka krämen med mikropärlor är en daglig hudvårdare som friskar upp huden och minskar intrycket av åldrande. Njut av den underbara känslan – från ögonblicket den rör ansiktet smälter krämen in i huden och lämnar efter sig en lätt och behaglig finish utan oljighet. Kostar 375 kr/50 ml.
Direkt effekt: 
huden känns vårdad, smidig och len.
Effekt efter 4 veckor: minskade tecken på åldrande och av fina linjer, ökad upplevelse av naturlig lyster.

 

oils of life 3

Intensely Revitalising Facial Oil

En intensivt uppfriskande och vårdande ansiktsolja som tar fram lystern i huden och minskar tecken på åldrande. Produkten är gjord på 99 % naturliga oljor och smälter in i huden. Appliceras som ett serum morgon och kväll, och passar alla hudtyper. Kostar 450 kr/30 ml.

 

oils of life 5

Intensely Revitalising Gel Cream

Genom att inkludera den kraftfulla oljeblandningen i en “daggfräsch” gelékräm med lystergivande mikropärlor, har ett lättare alternativ till den uppfriskande krämen skapats. Den här krämen är alltså ett alternativ till Intensely Revitalising Cream, antagligen mer lämpad för fet hy med tanke på formulan. Kostar 375 kr/50 ml.
Direkt effekt: huden känns fuktighetsbevarad och smidig.
Effekt efter 4 veckor: huden har naturlig lyster, känns lenare och mer uppfriskad.

 

oils of life 4

Intensely Revitalising Essence Lotion

Den här sammansättningen av olja och vatten räknas enligt The Body Shop som ett essentiellt steg i hudvårdsrutinen och genomförs genom att lägga några droppar i handflatan eller på en bomullsrondell och sedan applicera på rengjord hud innan ansiktsolja eller serum. Kostar 225 kr/160 ml.
Direkt effekt: huden känns fuktighetsbevarad och mjukare.
Effekt efter 4 veckor: huden har mer lyster och känns jämnare.

 

Vilken härlig kollektion, va? Jag funderar på att verkligen hårdtesta serien genom att byta ut all min hudvård till dessa produkter under fyra veckor och sedan ge en recension här på bloggen – skulle ni uppskatta det? 🙂

7 reaktioner på ”The Body Shop – Oils of Life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.