Höstnyheter från EOS

eos-läppbalsam

EOS – Evolution of Smooth – erbjuder s.k. smooth spheres; läppbalsam tillverkade av 99 % naturliga och 95 % ekologiska ingredienser sött förpackade i sfäriska små behållare. Balsamen finns i en mängd olika färger och smaker, och vi ska titta närmare på de två senaste höstnyheterna.

 

Blackberry Nectar är det tredje läppbalsamet i Visibly Soft-serien (de är utmärkta genom att ha tvåfärgade förpackningar) och beskrivs som ren magi för läpparna. Innehåller höga halter av hyaluronsyra och vitamin C, vilket hjälper hudcellerna att kapsla in mer fukt och näring. Det leder till att läpparna kan bibehålla och förstärka sin fuktnivå, elasticitet och släthet. Som namnet avslöjar har Blackberry Nectar en god smak av björnbär som verkligen andas höst och mys.

Den andra nyheten Orange Zest ingår i det vanliga, enfärgade sortimentet och har varit efterlängtad av många EOS-fans, inte minst mig! Jag älskar citrusdofter i princip alla skönhetsprodukter, så den fräscha och uppfriskande smaken från balsamet är verkligen en favorit hos mig. Den antioxidantrika formulan hjälper till att hålla läpparna återfuktade!

Båda nyheterna är fria från gluten, parabener och petroleum och innehåller bl.a. sheasmör och jojobaolja för att återfukta och ge näring. EOS Smooth Spheres Blackberry Nectar och Orange Zest finns i butik nu och kostar 89 kr/st.

eos-läppbalsam-nya

1 reaktion på ”Höstnyheter från EOS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.