Ny hudvårdsrutin: The Body Shop Oils of Life

ingen-makeup

Lagom till att höstmörkret faller över oss byter jag hudvård till en serie med lite tyngre ingredienser som passar bra för torr hy: The Body Shop Oils of Life. Expertblandningen är baserad på tre fröoljor: svartkummin, kamelia och nypon som alla är kända för sina förmågor att vårda och friska upp huden.

Ja, till slut tog den där förbaskade favoritkrämen från Essano slut och det är med bittert vemod jag nu måste byta ut min hudvård. Men så blev jag lite glad ändå – The Body Shop har ju relativt nyligen släppt en lyxserie vid namn Oils of Life! Jag har bloggat om den tidigare, så vill ni ha en närmare presentation av varje produkt kan ni läsa det inlägget här.

Det enda trista med att jag ska byta hudvård just precis nu är att min hy är så nära perfekt en hy kan bli (peppar, peppar). Jämn hudton, inga blemmor och i balans. På bilden här ovanför bär jag inget smink överhuvudtaget, och den är inte retuscherad på något vis. Jag hoppas så mycket på att den oljiga serien inte ska sabba balansen jag äntligen lyckats åstadkomma med min älskade, fantastiska mirakelgörare från EssanoFörlåt, jag ska sluta tjata … det är dags att gå vidare i livet, jag vet. </3

 

oils of life 1

De produkter jag kommer att använda ur serien är Intensely Revitalising Essence Lotion, en emulsion av olja och vatten som appliceras innan serum; serumet Intensely Revitalising Facial Oil som ska appliceras morgon och kväll; gelen Intensely Revitalising Gel Cream kommer jag att använda som dagkräm; och slutligen Intensely Revitalising Cream som nattkräm. I och med pre-serum-oljan är rutinen ett steg längre än vad jag är van vid, men jag lägger gärna ner någon extra minut om det innebär att min hud blir återfuktad från djupet.

Min plan är att återkomma om ca 4 veckor och se hur min hy ser ut då! Vad tycker ni om det?

1 reaktion på ”Ny hudvårdsrutin: The Body Shop Oils of Life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.