Sneak peek: The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015

24-happy-days

November är här! 2015 går snabbt framåt, men för första gången på länge ser jag faktiskt framemot mörkare dagar, tjockare kappor och lite kyligare väder. Hösten är på intåg, och det firar jag med att tjuvöppna en lucka i min Ultimate julkalender från The Body Shop.

Den här enorma, omkring fem kilo tunga, julkalendern Ultimate vann jag på hösteventet som The Body Shop anordnade häromveckan! Det var ett litet kunskapsquiz om vinterns nya produkter och på sista frågan räckte jag upp handen redan innan jag hade tänkt igenom hela mitt svar. Jag lyckades i alla fall få fram tre doftnoter ur parfymen Black Musk, vilket gjorde mig till stolt ägare av ovan nämnda kalender. The Body Shop Ultimate kostar 1 200 kronor och innehåller produkter till ett värde av minst 2 250 kr – inklusive en hög av full sizes och nyheter!

Då jag haft en ganska så stressig vecka – jag har varit sjuk, jobbat, tappat bort min plånbok, haft gäster och pluggat trots att jag haft höstlov – kände jag att jag behövde en liten pepp inför kommande vecka. Framför mig ligger flera prov och presentationer, och i nästa vecka händer en stor grej för mitt och Sagas UF-företag (som jag ska försöka skriva mer om snart!), så jag har nytta av lite extra energi. Och vad piggar upp en riktigt bra om inte fina produkter? Därför tjuvöppnade jag lucka nr 1 i The Body Shop Ultimate och tänkte visa er vad som fanns däri!

 

1-närbild

 

En handtvätt! Det verkar kanske inte vara särskilt mycket för världen, men jag har faktiskt ingenting från The Body Shops mandelserie och pumptvålar är ju en sådan produkt som kanske inte är så rolig att köpa så jag tycker att det var en fin början på 24 glada dagar! ♥

Almond Conditioning Hand Wash är en mild, tvålfri och krämig gel med mandelolja som rengör och fuktighetsbevarar händer. Doften beskrivs som söt, och när en använder tvätten doftar det mycket, men inte stickande. Det är en mjuk och mild doft, så länge en inte sticker ner näsan i krämen och sniffar (vilket doftallergiska jag såklart gjorde), för då kan den kännas lite skarp.

Kalenderprodukten är i full size och kostar egentligen 95 kr/250 ml.

 

Har ni funderat på att köpa någon av The Body Shops julkalendrar?

5 reaktioner på ”Sneak peek: The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.