Innehåll The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015 – Del 1

innehåll-del-1

Ultimate heter den allra lyxigaste adventskalendern som The Body Shop erbjuder varje år. Med ett värde av 2250 kronor bjuder den på flest full sizes och nyheter bland de olika varianterna som finns. The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015 kostar 1200 kronor och finns bara i butik.

Jag vet att många googlar för att få veta innehållet i dessa kalendrar – 1200 kronor är mycket pengar – och kunna avgöra om det är värt att inhandla någon av de flera kilo tunga överraskningsboxarna. Därför har jag bestämt mig för att varje vecka fram till den 24 november visa er vilka produkter jag fått i min kalender! Givetvis förstår jag att vissa vill behålla överraskningen fram tills december, så jag har valt att lägga in en knapp som en måste trycka på för att fortsätta läsa inlägget och därigenom se produkterna.

SPOILERVARNING! Klickar du på länken nedan visas resten av inlägget, inklusive bilder och info om produkterna i lucka 2-8 i The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015.

 


 

 

Lucka nr 2 – Vitamin E Sink-In Moisture Mask
Fuktighetsbevarande mask som tillför antioxiderande vitamin E till huden. Antioxidanter skyddar bland annat mot skadliga, fria radikaler. Full size, 100 ml (värde 195 kr).
Den här masken har jag ägt förut, och jag gillar den verkligen! Perfekt till vinterns kyliga dagar och återfuktar rejält på djupet om den appliceras på kvällen och får ligga kvar över natten.

Lucka nr 3 – Peppermint Cooling Foot Lotion
Fotlotion som fräschar upp och återfuktar trötta, torra fötter med hjälp av pepparmint. Inte full size,60 ml (värde 30 kr).
Den här krämen är perfekt efter en lång dag på ett jobb som mitt – jag jobbar i kök – där en står och går länge. Skön kylande effekt som även finns i spray-, skrubb- och maskform. Trist att det bara är en liten storlek!

Lucka nr 4 – Tea Tree Skin Clearing Toner
Uppfräschande ansiktsvatten som används för att få bort de allra sista resterna av smuts och makeup innan en applicerar serum och/eller fuktkräm. Inte full size, 60 ml (värde 24 kr).
Tea Tree känns som en av The Body Shops mest populära serier, och det ska bli kul att prova tonern! Den lilla flaskan fungerar dessutom bra på resan, vilket är smidigt då ansiktsvatten ofta förpackas i ganska stora förpackningar: originalstorleken av den här flaskan är hela 250 ml.

 

innehåll-del-1-2

Lucka nr 5 – Red Musk Body Lotion
En återfuktande body lotion med en lite mognare doft av mysk. Doften beskrivs på The Body Shops hemsida som djärv, sexig och kryddig. Innehåller noter av kanel, tobak och så självklart mysk. Inte full size, 60 ml (värde 42 kr).
Håller, som alla lotions från TBS hög kvalitet, men doftar lite mindre än vad jag själv hade önskat. Återigen känns det tråkigt med travel size då body lotion är en produkt en gärna använder mycket av.

Lucka nr 6 – Super Volume Mascara
Den mest klassiska mascaran från märket! Volymgivande formula med intensiv svart färg – finns även i koboltblått och brunt. Inte full size, 2.5 ml (ca 44 kr).
Trots att det är en klassiker har jag faktiskt aldrig provat den här mascaran, så det ska bli spännande. Eftersom att jag inte provat den förut kan jag inte heller avgöra om borsten är märkbart mindre än vanligtvis på grund av resestorleken.

Lucka nr 7 – Fuji Green Tea Shower Gel
Den tvålfria formulan löddrar och fyller duschen med en väldoft av Fuji Green Tea-serien. Full size 250 ml (värde 85 kr).
Jag har tidigare fått en del av Fuji Green Tea-kollektionen som pressutskick, och jag gillar verkligen doften: den är fräsch och uppfriskande utan att kännas typiskt traditionell som exempelvis citrus eller mynta. I like!

Lucka nr 8 – Almond Hand & Nail Creme
Handkrämen fungerar för både händer och nagelband, och innehåller vårdande mandelolja och pantenol. Resestorlek (som finns att köpa utanför boxen), 30 ml (värde 60 kr).
Mandel igen! I lucka ett fanns en handtvätt i full size, från samma serie så nu kan jag matcha dofterna. Jag är dock inte något större fan av metalltuben; min erfarenhet är att de går sönder – något som för någon månad sen slutade med en väska full av hampadoftande handkräm …

 

Totalt värde: 480 kronor – två full sizes, en produkt i resestorlek och fyra provstorlekar.

Kommentar
Så många små förpackningar! Jag hade faktiskt förväntat mig mer av den allra dyraste och lyxigaste kalendern, men det kan i och för sig betyda att det dyker upp fler full sizes, eller dyrare, produkter senare. Jag hoppas på en Black Musk-parfym (värde 455 kr), men det kanske är ett rent önsketänkande?

4 reaktioner på ”Innehåll The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015 – Del 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.