IsaDora Golden Edition – Holiday Makeup 2015

isadora-golden-edition-1

Lagom till jul släpper IsaDora Golden Edition; en guld- och silvergnistrande kollektion med underbara produkter för läppar, ögon, bryn och naglar i lyxiga guldglänsande förpackningar. Jag är såld! Kollektionen finns i butik nu.

Sitter du ner? Bra, det behövs nämligen när en ska en titt på den här kollektionen – jag är alldeles betagen över hur vacker den är! Min generella uppfattning om guldförpackningar är att de lätt ser billigare ut än vad de nödvändigtvis är (jag föredrar silver eller möjligtvis rosé), men dessa ser tvärtom riktigt lyxiga och exklusiva ut. Bilderna i inlägget gör dem egentligen inte riktigt rättvisa, så jag rekommenderar att du kilar iväg till närmaste butik och tittar på dem för att verkligen andas in känslan av lyx och flärd.

 

isadora-golden-edition-2

isadora-golden-edition-3

isadora-golden-edition-4

 

Stjärnprodukten i kollektionen är definitivt den fantastiskt vackra ögonskuggspaletten 65 Golden Eyes. Som ni ser gick min sönder när den fraktades hem till mig; men jag ska försöka laga den för att den är så jäkla fin! Den trasiga skuggan är i själva verket så gott som transparent och applicerad på locket ger den skimmer och glitter till vilken skugga som helst.
Nästa nyans i paletten är också skir, men mer rosatonad. Favoritnyansen är nog den mörkt plommonlila skuggan i mitten – den är inte helt matt, men inte heller gnistrande eller metallisk. Den kommer att vara urläcker vid nyår. Guldskuggan är vackert pigmenterad, och den sista färgen är mångsidig och kan användas både som en utsuddad vardagsliner och i en mörk, intensiv sotning.

IsaDora Golden Edition Eyeshadow Palette 65 Golden Eyes kostar 179 kr.

 

isadora-golden-edition-5

isadora-golden-edition-6

 

De fyra läppstiftsnyanserna som lanseras i Golden Edition är i själva verket inte nya; utan bästsäljare som under en period finns att köpa i de lyxiga guldhylsorna. Jag har fått hem färgerna 15 Heather (vänster) och 149 Flirty Fuschia (höger), och de två andra 155 Zinfandel och 176 Bohemian Rose. Hur fina?

IsaDora Golden Edition Perfect Moisture Lipstick kostar 129 kr/st.

 

isadora-golden-edition-7

isadora-golden-edition-8

 

Nagellacksnyanserna är nya, men utan guldförpackning. De som passar in allra bäst med kollektionen heter 521 Gold Flakes och 520 Silver Flakes, och det djupt vinröda lacket 522 Dark Truffles rekommenderas som bas till julhelgens festligheter. Lacken är, precis som alla andra nagellack från IsaDora, snabbtorkande och av hög kvalitet för sitt låga pris.

IsaDora Golden Edition Wonder Nail kostar 79 kr/st.

 

isadora-golden-edtion-9

isadora-golden-edition-10

 

Hur spännande är inte den här produkten? En glittergel som skruvas upp ur en penselapplikator och är gjord för att appliceras i bryn och/eller fransar! Jag tycker att det är en himla kul idé som jag skulle kunna testa på både till jul och nyår. Gelen går att skiras ut, så att en bara anar glittret, eller klumpas ihop för en riktig gnister-bonanza!

IsaDora Glitter Lash & Brow Gold & Silver kostar 119 kr/st.

 

I kollektionen ingår även produkter ur ordinarie sortiment: mascaran Grand Volume Lash Styler (189 kr), rougestiftet Twist-Up Blush & Go i nyansen 90 A day on the riviera (129 kr), läppglanset Multi Vitamin Gloss i nyansen 703 Lychee (129 kr) och nagellacket Holographic Nails Jet Setter (79 kr). Vad tycker ni om julkollektionen IsaDora Golden Edition?

10 reaktioner på ”IsaDora Golden Edition – Holiday Makeup 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.