IsaDora Holographic Nails

holographic-nails-1

Det glittriga jultemat fortsätter och nu lanseras IsaDora Holographic Nails – en rad underbart gnistrande glitterlack till ett lågt pris. Matcha med den föreslagna silverbasen för en strålande effekt, ett färgat lack för en extra guldkant på manikyren eller lacka bara Holographic Nails över nageln för ett sofistiskerat glitter. Lacken finns i butik nu och kostar endast 79 kr/st.

Kommer IsaDora någonsin få mig att sluta häpna över deras nya lanseringar? Först var det höstkollektionen, följt av underbara nyanser av Twist-Up Matt Lips, sedan julkollektionen och nu detta – fantastiskt fina IsaDora Holographic Nails till ett himla lågt pris. Jag älskar de nyanser jag har fått hem; plus de två sista 878 Lilac de Luxe och 874 Rocky Ruby.

Lacket 651 Silver Sparkles kan användas som bas för att förstärka den holografiska 3D-effekten, och finns dessutom i en guldversion vid namn 652 Gold Sparkles. I samband med denna gnistrande kollektion nylanseras även två tidigare väldigt populära lack728 Black Galaxy och 750 Polar Nights.
De är tyvärr inga lack som jag har i min ägo, men jag vet att Des har bra bilder på det första, och Helena på det andra. Värt att kolla in!

 

holographic-nails-2Fr v t h: 870 Silver Bling, 871 Gold Digger, 875 Glowing Beetle.

 

Det som kan vara irriterande med glitterlack – och en anledning till att jag sällan bär det – är att det är så fruktansvärt svårt att få bort från naglarna. Men detta har IsaDora också tänkt på, och gjort något åt! 695 Peel Off Base gör det möjligt att ta bort nagellack på ett ögonblick helt utan traditionell lackborttagning vilket både är smidigt och skonsamt för nageln. Fungerar givetvis med alla typer av lack. Peel Off Base kostar även det 79 kr och finns i butik nu.

 

isadora-peel-off-base

 

Kommer du att kika närmare på glitterkollektionen? Vilken nyans är din favorit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.