Innehåll The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015 – Sista delen

innehåll-del-3

Ultimate heter den allra lyxigaste adventskalendern som The Body Shop erbjuder varje år. Med ett värde av 2250 kronor bjuder den på flest full sizes och nyheter bland de olika varianterna som finns. The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015 kostar 1200 kronor och finns bara i butik.

Vill du se vad som fanns i de tidigare luckorna?
Tjuvkika i lucka nr 1!
Tjuvkika i luckorna nr 2-8!
Tjuvkika i luckorna 9-15!

 

Dags att avslöja innehållet i de sista luckorna i The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015! Den här gången presenterar jag nio luckor istället för sju, då det kändes onödigt att hålla extra länge på lucka 23 och 24. 🙂

Allra sist i inlägget får ni också en liten översikt över allt som fanns i min kalender, och en kommentar om huruvida jag tycker att det är värt att betala 1200 kronor för de produkter en får.

 

SPOILERVARNING! Klickar du på länken nedan visas resten av inlägget, inklusive bilder och info om produkterna i lucka 16-24 i The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015.

 


 

 

innehåll-del-3-2

 

Lucka nr 16 – Shea Lip Butter
Återfuktande produkt som vårdar läpparna med Fair Trade-certifierat bivax och antioxidanten vitamin E. Full size, 10 ml (värde 80 kr).
Ett solitt läppbalsam som är smidigt att ha med i väskan! Jag föredrar en sådan här skruvkork snarare än ett litet plåtlock som blir himla halt efter att en applicerat produkten på läpparna. Sheaserien är inte särskilt starkt doftande och jag tror därför att många tycker om den, även vi som är känsliga mot dofter.

 

Lucka nr 17 – Camomile Gentle Eye Makeup Remover
Effektiv, men mild, sminkborttagning som tar bort alla typer av makeup – inklusive vattenfast sådan!  Kamomillen i produkten är lugnande och kommer från Fair Trade-certifierade fält i Storbritannien. Resestorlek, 60 ml (värde 40 kr).
Jag är alltid öppen för att prova nya removers; speciellt sådana som påstår sig vara både milda och effektiva samtidigt då det för mig är två egenskaper som sällan fungerar ihop.

 

Lucka nr 18 – Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover
En skonsam och effektiv nagellacksborttagning som samtidigt ska vårda naglarna. Den acetonfria formulan påstås mjukgöra nagelbanden och fuktighetsbevara naglarna. Full size, 100 ml (95 kr).
Perfekt tajming! Alla mina acetonfria removers är slut, och jag har tröttnat lite på Depends dip-in removers, så det ska bli kul att testa något nytt. Att removern dessutom ska innehålla vårdande ingredienser låter ju väldigt spännande!

 

Lucka nr 19 – Shea Beautifying Oil
Vinnare av Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2013! Produkten beskrivs som en prisbelönt torrolja som snabbt absorberas i huden och på ett ögonblick gör kropp, hår och ansikte silkesmjuk och len med en fräsch lyster och glans! Full size, 100 ml (värde 165 kr).
Jag har tidigare ägt en annan torrolja från The Body Shop, men ur serien Cocoa Butter, men den var inget för mig och jag gav den istället till min mamma. Hon, däremot, uppskattar den väldigt då den kan användas över hela kroppen och snabbt sjunker in i både hud och hår!

 

Lucka nr 20 – Camomile Sumptuous Cleansing Butter
En solid makeupborttagning som smälter i händerna och effektivt avlägsnar all makeup, inklusive vattenfast sådan, från huden. Hyn känns ren, utan att vara irriterad, och mjuk. Full size, 90 ml (värde 185 kr).
Jag skrek faktiskt till lite när jag öppnade den tjugonde luckan och fick syn på den här produkten! Jag har haft den tidigare och  ä l s k a r  den. Den smälter bort all makeup på några sekunder och känns så återfuktande på huden. ♥

 

Lucka nr 21 – Poppy Universal Lip & Cheek Velvet Stick
Den här läpp- och kindprodukten anpassar sig efter din huds egna pH-balans och ändrar färg beroende på hur just din hy reagerar med produkten! Njut av din lite mörkare med en unik vallmonyans, anpassad för dig. Full size, 4 g (värde 145 kr).
På mig blir stiftet en typ av lila nyans, som tyvärr gör att jag snarare ser blåfrusen än mörk och sensuell ut. Dessutom är jag inget stort fan av den tydliga vallmodoften, så nä; det här är inget för mig.

 

Lucka nr 22 – Drops of Youth Eye Concentrate
Den här ögonkrämen appliceras med hjälp av en roll-onkula av metall som ögonblickligen svalkar och minskar påsighet och fina linjer under ögonen, samtidigt som huden kring partiet ser jämnare ut. Idealisk för alla hudtyper och kan användas både dag och natt. Full size, 10 ml (värde 295 kr).
Den här har jag också haft förut, men tyvärr gör den inte så mycket för mig. Det tror jag dock beror mer på mig än på produkten – jag är för ung för att ha de problem som den här krämen ska motverka!

 

Lucka nr 23 – Fuji Green Tea Body Butter
En uppfriskande fuktighetsbevarare för en hälsosammare hud! Detta body butter innehåller grönt te från Japan, shiasmör från Ghana, paranötsolja och sojaolja från Brasilien.
Full size, 200 ml (värde 185 kr).
Ni vet säkert redan att jag gillar den friska doften av Fuji Green Tea-serien, och detta body butter är inget undantag. Då serien är utformad för att fuktbevara sjunker just den här produkten in mycket snabbare än vanliga body butters från The Body Shop.

 

Lucka nr 24 – Wild Argan Oil Body Scrub
En kroppsskrubb som exfolierar och tar fram din lena och mjuka hud inför de allra kallaste vinterdagarna. Bakom lucka nr 24 fanns även en rabattkod på 20 % som kan användas både i butik och online från och med den 24/12. 
Inte full size, 50 ml (värde ca 49 kr).
Är det bara jag som tycker att arganserien känns riktigt lyxig? Trots att det inte är en produkt i full size känns det ändå som ett okej slut på dessa tjugofyra glada dagarna. Dessutom är det toppen med en så generös rabattkod!

 

Totalt värde: 1239 kronor – sju full sizes, en resestorlek och en provstorlek.

 


 

 

innehåll-alltOvan kan du se samtliga produkter som dykt upp i min The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015

 

Totalt värde (hela kalendern): 2177 kronor

Kommentar:

Jag vet inte om det är jag som har räknat fel (när det varit provstorlekar har jag helt enkelt dividerat originalpriset med antal millilitrar, och sedan multiplicerat med provstorlekens volym), men jag har fått produkter för ett värde till 73 kronor mindre än utlovat. Inte särskilt mycket, speciellt inte i sammanhanget, men det är en principsak.

Som du kanske märkt i mina tidigare inlägg om kalendern har jag inte varit helt nöjd med innehållet, främst för att det dök upp väldigt många provstorlekar trots att Ultimate ska vara den lyxigaste kalendern med flest full sizes. Det visade sig inte förrän under sista veckan – och då kändes kalendern plötsligt ändå värd sitt pris – så jag tror att det hade varit bättre att sprida ut fullstorlekarna för att ge ett jämnare glädjerus istället för att en ska gå och vara besviken i tre veckor för att endast vara nöjd den sista veckan. Nåja.

Överlag, om en inte ser på själva distributionen av produkterna, är jag jättenöjd med min adventskalender (trots att jag inte fick någon Black Musk-parfym, haha!)! 1200 kronor är ganska mycket pengar, men det är fin present antingen till sig själv eller någon annan en tycker om och som skulle vilja ha bättre koll på The Body Shops sortiment. Här har vi nämligen fått kika på både kropps-, hår-, nagel- och makeupprodukter i en enda salig blandning i flera prisklasser och utföranden. Men trots att utbudet varit så varierat, har ändå många produkter kunnat kopplas ihop och matchas. Det som gjort mig missnöjd med vissa produkter har helt enkelt berott på mig – jag har exempelvis inte tyckt om doften eller haft tidigare negativa upplevelser av produkten.

Kort sagt; The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015 är en lite dyr, men prisvärd presentkalender som ger en en riktigt bra överblick över The Body Shops sortiment. Dessutom får en (till slut) många full sizes!

 

Har du någon kalender från The Body Shop i år?

8 reaktioner på ”Innehåll The Body Shop Ultimate Adventskalender 2015 – Sista delen

  1. Jag har köpt denna, The Body Shops Ulitmate kalender, i år för första gången. Tycker det är kul att få testa fler av deras produkter, (även om jag nog har gått igenom stora delar av deras sortiment redan, haha!) Tyvärr hade jag redan köpt den innan jag såg dina inlägg om vad den innehåll. Det finns absolut saker i den som jag gillar (ex ansiktsmasken och Green tea -serien), det ska också bli kul att testa ögoncremen och handtvålen. Är dock också besviken på det stora antalet små produkter, och jag hade gärna också sett en parfym (höll tummarna för Italian Fig!). Tack för att du delade med dig om vad den innehöll, bra blogg också! 🙂

  2. Hej! Jag denna kalender och tycker den är super, men i lucka 24 låg det en lapp längst in dör det stod att jag kunde hämta ut en annan produkt (kommer inte riktigt ihåg vilken, typ argan oil full size bodybutter tror jag) men vad det så i din med? Kändes så otippat att det vad så, haha, men var det så i din med? Blev sjukt förvirrad så måste bara fråga :S 🙂

      1. De satt en lapp bakom produkten som endast syntes när produkten var borta. Sen själva luckan var en 20% kupong.

    1. Jag fick också det! Men hade ändå hoppats på fler full size produkter… Tyckte inte det var värt så mycket…hade varit kul att få se vad det var i de andra kalendrarna med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.