The Body Shop Winter Trend


tbs-winter-trend-paletter-1

The Body Shop Winter Trend är en vacker julkollektion med 14 innovativa och trendiga makeupprodukter med ett gnistrande fokus på glitter och metallic. Inspirationen kommer från det glada 20-talet och har resulterat i de två färgställningarna Grooving Gold och Swinging Silver. Finns i butik nu.

Jag har bara fyra produkter ur Winter Trend hemma, men i kollektionen finns även en färg för läppar och kinder (Scarlet Starlet Lip & Cheek Doll, 175 kr), skimmerspray (The Sparkler Grooving Gold och Swinging Silver, 275 kr/st), en glittrig eyeliner (Silver Glitter Eyeliner, 135 kr), två läppstift (Colour Crush Lipstick Coral Blush och Nude Allure, 165 kr/st) och fyra säsongsnyanser av nagellacket (Colour Crush Nail Colour Gold MetalBlue Abyss, Silver Metal och Burgundy Red, 95 kr/st).

Låt oss ta en titt på de produkter jag har hemma!

tbs-winter-trend-paletter-2

tbs-winter-trend-swatches

 

Winter Trend Eyeshadow Palette är en högpigmenterad, mjuk ögonskuggspalett som finns i två utförande: varma Grooving Gold och kalla Swinging Silver. Jag kan inte själv säga att jag föredrar den ena över den andra rent färgmässigt, utan tycker snarare att de kompletterar varandra väldigt fint.

Alla åtta skuggor är jämnt och starkt pigmenterade, appliceras som en dröm och ger ett otroligt vackert resultat. Jag älskar den helmetalliska silverskuggan, men tror att jag kommer att ha mest användning för den matta marinblå färgen, eller guldskuggan i systerpaletten. Med tanke på de fina förpackningarna är de båda dessutom en väldigt fin julklapp till dig själv, en släkting eller vän. Vilken nyans gillar du bäst?

Winter Trend Eyeshadow Palette kostar 295 kr och finns att köpa både online och i butik (Grooving GoldSwinging Silver).

 

tbs-winter-trend-nagellack

tbs-winter-trend-nagellack-swatches

 

De två nagellacken jag har fått hem heter Winter Trend Colour Crush Nail Sequins och är glitterlack med transparenta baser. Jag upplever det som att nyansen Gold innehåller mer glitter än Silver (ovan är lacken applicerade i ett lager på omålad nagelpalett), men jag tror också att det kan ha att göra med den mjölkiga ytan på plastnageln. De vita små glitterbitarna smälter liksom in, om du förstår hur jag menar. Mot en mörkare bas ser det nog mycket mer wow ut!

I och för sig är jag rätt svag för guldlack rent allmänt, och blir därför verkligen sugen på mörkröda lösnaglar med Gold strösslat ovanpå. Så mycket julkänsla!

Winter Trend Colour Crush Nail Sequins kostar 95 kr/st och finns att köpa både online och i butik (GoldSilver).

 

Du hittar hela kollektionen online på The Body Shops egen hemsidaSer du något du blir extra sugen på?

2 reaktioner på ”The Body Shop Winter Trend

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.