Kardashian Beauty släpps i Sverige!

kardashian-beauty-1

Idag släpps systrarna Kardashians makeupmärke Kardashian Beauty exklusivt hos Åhléns, och igår var jag och en rad andra beautybloggare och journalister inbjudna till releaseeventet. Det bjöds på snittar, bubbel och en del pressprover att kika närmare på.

Väl på plats mötte jag bland andra Jasmine, Lotta och Annahita och alltså jeezuz så glad jag blir varje gång jag för möta mina bloggvänner. Det är ett så fint band beautybloggare emellan. Lotta har jag tyvärr inte snackat med så mycket, men vi har setts på event tidigare och hon är himla lätt att prata med. Lättsam och rolig! Jasmine är alltid så jävla ballt sminkad och bjuder på en massa glädje och energi, jag fattar inte att hon pallar vara så trevlig och härlig att vara med hela tiden. Och Annahita … alltså, jag får typ storasyster-feelings av henne. Hon är så inspirerande, smart, skön och cool att jag vill adoptera in henne i släkten. ♥

Anyhow – eventet infann sig på Hamngatan i en mysig liten lokal som tyvärr var alldeles för dåligt upplyst för att en skulle kunna ta bra bilder. Jag tog kanske 40 stycken, varav dessa tre är de enda jag står ut med att visa i bloggen. Där har faktiskt många PR-byråer mycket att lära: bjuder ni in bloggare, se då till att fotoförhållanden är bra. Ju finare uppställning, ju bättre ljus, ju lättare det är att få snygga vinklar; desto fler bilder och inlägg kommer det att bli. Spotlights är bäst, värmeljus och mysbelysning sämst. En liten side note, bara.

 

kardashian-beauty-3

 

Kardashian Beauty innehåller produkter för både ansikte, ögon och läppar – krämskuggor på penna, highlighters och glittriga läppglans är det som fastnade mest i mitt minne. Jag har fått hem en del i en presspåse, så att jag kan visa er senare i veckan! Här ovan ser ni en puderfoundation, Kurve, som faktiskt har förvånansvärt bra täckning. En av presentatörerna från PR-företaget påstod att en instruktör hade lyckats täcka sin tatuering med den – spännande!

 

kardashian-beauty-2

 

Läppglansen! Åh, läppglansen. Färg och glitter, i två olika stora förpackningar. På tal om förpackningar förväntade jag mig faktiskt, överlag, snyggare och lyxigare förpackningar. De här är inte fula, men de har inte den dyra eller exklusiva utstrålningen som jag förknippar med Kardashian-systrarna. Det är något med tonerna på förpackningarna, typsnitten … det är något som inte stämmer. Däremot matchar looken priserna – jag tror inte att något som presenterades säljs för över 200 kronor!

 

Kort sagt: jag gillar en del av produkterna, och att det är mycket glitter. Dessutom är priserna riktigt överkomliga, så att även yngre målgrupper kommer att kunna plocka på sig en del grejer ur kollektionen. Jag gillar inte det dåliga ljuset, eller att presentatörerna inte kunde svara helt hundra på de frågor jag eller mina kollegor ställde under kvällen. Oh well.

4 reaktioner på ”Kardashian Beauty släpps i Sverige!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.