Leverans från Nordic Feel

nordicfeel-paket-1

Titta vilket vackert utskick jag fått hem från Nordic Feel! En box full av allt från basprodukter till ögonskuggor och nagellack. Vilken produkt vill ni se en recension på först?

Inför min studietid i USA har jag satt en budget för mig själv, för att kunna spara ihop tillräckligt med pengar till utbildningen: 500 kronor är allt jag har under en månad för att bekosta nöjen, cafébesök, godis, alkohol, böcker – och skönhetsprodukter. Därför är fina utskick som detta extra välkomna!

Rara Gabriella hos Nordic Feel har plockat ut ett par produkter för mig att upptäcka, och jag är minst sagt taggad på flera av grejerna!

 

nordicfeel-paket-2

 

 

Ultra Contour Palette från Makeup Revolution beskrivs som den ultimata contourpaletten med åtta pudernyanser – fyra bronzers och fyra highlighters – att använda när en ska framhäva sina ansiktsdrag. Paletten hittar du hos Nordic Feel här.

New-Trals vs Neutrals är ytterligare en palett från Makeup Revolution, men denna är istället till för ögonen. Med 16 nyanser i både matta och skimriga finishes kan skuggorna användas så väl till vardags som till fest. Paletten hittar du hos Nordic Feel här.

Två nagellack i våriga färger följde också med i paketet! Lilac Love 20 och Luxury Cream 03 är ljusa, neutrala och kommer vara superfina nu när solen börjat kika fram bakom molnen. ♥

 

nordicfeel-paket-4

 

Äkta lyxkänsla med ett löspuder från Chanel! Förutom någon enstaka parfym har jag aldrig ägt en så dyrbar skönhetsprodukt (och då är det ändå bra priser hos Nordic Feel!), så det ska bli kul att prova och se om det verkligen är skillnad på lyx och budget. Om inte annat är burken verkligen  e n o r m och innehåller hela 30 gram produkt! Löspudret hittar du hos Nordic Feel här.

 

nordicfeel-paket-3

 

Hur söt är inte förpackningen till paletten Go! to Heaven från Makeup Revolution? Tyvärr känns den lite plastig, och som att den transparenta delen av locket redan håller på att lossna. Men skuggorna kan ju vara bra ändå, jag ska se till att testa dem snarast! Paletten hittar du hos Nordic Feel här.

Jag tycker redan om de bakade rougerna från Milani Cosmetics, så det ska bli kul att prova ett Color Statement Lipstick! Finishen är matt; och nyansen som heter 61 Matte Naked och går i rosanude toner ser ut att falla mig i smaken! Läppstiftet hittar du hos Nordic Feel här.

Mary-Lou Manizer från theBalm. Krävs det någon närmare introduktion än så? Den numera kultförklarade, gyllene highlightern är äntligen min! Du hittar den hos Nordic Feel här.

 

Vilken produkt vill du ha en närmare titt på först?

6 reaktioner på ”Leverans från Nordic Feel

  1. Jag har go! Paletten (dock köpt från deras egna sida) tkr om den jätte mycket 🙂

    Men vill gärna höra dina åsikter om milani läppstiftet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.