The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau de Toilette

polynesian-island-tiare

The Body Shop presenterar Polynesian Island Tiaré – en ny doft med handplockad tahitigardenia! Den 31 maj släpps den nya, underbara sommardoften till ett pris av 295 kronor/50 ml.

Nu är det sommar och min motivation är tillbaka! Jag har sagt upp mig från mina två jobb, skaffat ett nytt i en helt annan bransch och fått inspiration till produktbilder tagna på andra ställen än i ett grått hörn av mitt sminkbord. Nu kör vi, vänner!

För att fira sommaren lite grann tänkte jag presentera min nya dagdoft: Polynesian Island Tiaré från The Body Shop! En blommig doft som tack vare att den är en Eau de Toilette är lättare än en parfym och därför inte känns lika tung som många andra dofter. Toppnoten är fräsch apelsin, i hjärtnoterna finner vi blommiga toner som tahitigardeniafrangipaniylang ylang och slutligen söt kokos och vanilj i basen. På mig hänger doften av ylang ylang kvar ganska länge, och ger ett fint djup åt de annars ganska barnsliga inslagen av kokos och vanilj. I like!

 

Samma datum, den 31 maj, släpps även en fragrance mist (195 kronor/100 ml), shower gel (135 kronor/250 ml), body lotion (175 kronor/250 ml) och body cream (210 kronor/200 ml) i samma doftserie. Finns det något som du är sugen på att spana in?

5 reaktioner på ”The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau de Toilette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.