The Body Shop Vitamin E – nu med hyaluronsyra!

the-body-shop-vitamin-e

The Body Shops ikoniska hudvårdsserie Vitamin E är en förebild för hudvård med antioxidantskydd och maxad fuktighetsbevaring. Nu har den blivit ännu bättre! Serien har fått ett superbt tillskott i sina fuktighetsbevarande krafter med hjälp av vegetabilisk hyaluronsyra. Serien finns i butik nu.

Min absoluta favoritserie inom hudvård – The Body Shop Vitamin E – har precis blivit ännu bättre! Hyaluronsyra är en grym ingrediens när det kommer till återfuktning, då varje hyaluronsyremolekyl kan binda upp till 1 000 gånger sin egen vikt i fukt. Syran i de här produkterna är framställda genom att ta tillvara på en biprodukt vid jäsning av vete. Den förbättrade serien innehåller sju stycken produkter, och jag har fått hem fyra av dem.

 

the-body-shop-vitamin-e-3

 

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion ska förbereda och aktivera huden för att optimera en fuktighetsbevaring som håller i 48 timmar. Jag provade en annan Essence Lotion i samband med lanseringen av serien Oils of Life, och förstod poängen lika dåligt då som nu. Den känns skön, men inget jag kommer att lägga pengar på när den här flaskan är slut. Vitamin E Aqua Boost Essence kostar 175 kronor/160 ml.

The Body Shop Vitamin E Moisture-Protect Emulsion SPF 30 PA+++ har ett sjukt långt namn, men är kortfattat en skyddande kräm med hög solskyddsfaktor. Perfekt i sommar! Tänk bara på att inte använda produkter med SPF om du ska fotograferas mycket, till exempel på balen, studenten eller bröllopet. Skyddet reflekterar ljuset, vilket syns på bild och gör dig ultrablek i ansiktet. Vitamin E Moisture-Protect Emulsion SPF 30 PA+++ kostar 225 kronor/50 ml.

 

the-body-shop-vitamin-e-2

 

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream är en djupt återfuktande kräm som kan användas både dag och natt. Jag använder denna jämt (när jag inte har någon ny, spännande kräm att prova) och älskar den! Jag gillade den förra upplagan, men den här är ännu bättre med sitt hyaluronsyretillskott. Vitamin E Moisture Cream kostar 195 kronor/50 ml.

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet är en lättare ansiktskräm i sorbetformat. Personligen tycker jag att konsistensen är lite udda, och jag föredrar traditionella krämer, men jag kan tänka mig att den här formen passar oljiga hudtyper bättre än normala, torra eller kombinerade. Trots sin återfuktning mattar krämen ner ansiktet något, toppen för glansiga, varma sommardagar! Vitamin E Aqua Boost Sorbet kostar 215 kronor/50 ml.

 

I serien finns också Vitamin E Intense Moisture Cream (225 kronor/50 ml), Vitamin E Eye Cream (185 kronor/15 ml) och Vitamin E Nourishing Night Cream (215 kronor/50 ml).

 

Har du provat The Body Shops Vitamin E-serie?

1 reaktion på ”The Body Shop Vitamin E – nu med hyaluronsyra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.