Fy fan vad jag är bra – Studenten 2016

Processed with VSCO

8

Processed with VSCO

En av de viktigaste dagarna i mitt liv inleddes med champagnefrukost hemma hos Jacqueline, där hela klassen fick en sista chans att hänga, äta och fotas ihop. Ovan ser ni de personer som jag umgåtts mest med, åtminstone det senaste året, och haft många glada och ledsna stunder med. Otto, Rasmus, Emil, Isabell och Jonathan. Världens bästa gäng. ♥

Jag köpte min mössa hos C.L. Seifert som min skola hade ett samarbete med, skorna är från Tiamo (köpta på Scorett) och klänningen är mammas champagnefärgade brudklänning som hon bar när hon gifte sig med pappa 1993.

 

9

Lunchen hölls i skolans aula och innefattade stela lärarskämt, skitbra elevtal och brist på veganmat. Stämningen var åtminstone på topp, och det kändes så sjukt att sitta där med hela klassen och äta tillsammans, en sista gång efter tre år av uppdelade skolluncher. Första gången på tre år som fina, skeva, glada, sjuka, stökiga 13EKC hade full närvaro, haha!

 

Processed with VSCO

Post-flaket-bild. Sitter i en bil tillsammans med min allra finaste gymnasievän Mirjam efter att ha duschat i öl och frusit sönder på ett flak som kört över halva Södermalm. Den här människan är något av det bästa som har hänt mig, och jag är så fruktansvärt glad och tacksam över att jag valde etikkursen framför webbutveckling som individuellt val. För vad hade jag gjort utan den här tösen?

 

Tack alla som gjorde min student den 10 juni 2016 oförglömlig. Släkt, vänner, Mirjam och allra mest 13EKC. Det har varit tre livsomskakande år, och nu drar vi vidare mot vuxenlivet! S T Ö K I G A   E K C ♥

3 reaktioner på ”Fy fan vad jag är bra – Studenten 2016

  1. Pingback: Cıvata

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.