Nominera mig till Beauty Boulevard Awards 2016!

Beauty Boulevard Awards är igång igen! Nominera dina favoritbloggare inom alla tänkbara skönhetskategorier genom Twitter, Snapchat, Instagram, Facebook, YouTube eller någon av BBs bloggar. Jag skulle såklart bli sjukt glad om ni ville nominera mig i år igen.

För andra året i rad sparkas Beauty Boulevard Awards igång, och nu går det att nominera sina favoriter till de olika kategorierna! Som du kanske minns blev jag nominerad i, och vann, kategorin “Årets produktrecensent” vilket jag tycker är ett extremt hedervärt pris. Jag är stolt över att kunna säga att ni röstat fram mig till den mest trovärdiga och grundliga recensenten i skönhetsvärlden. Ni är bäst!

Årets kategorier är:

  • Bästa Makeupartist
  • Bästa Kreativa Sminkös
  • Bästa FX Sminkös
  • Bästa Hårblogg
  • Bästa Nagelblogg
  • Bästa Recensent
  • Bästa Fotograf
  • Årets Youtubekanal
  • Årets Beauty Influencer
  • Årets Nykomling

 

Du kan skicka in dina nomineringar i alla olika medier som finns listade här – själv har jag skickat in mina favoriter via ett Facebook-meddelande till redaktionen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.