Inspiration inför Halloween: Pirat/sjörövare

piratsmink

Igår lärde vi oss göra lösskägg, -mustascher och -ögonbryn, med slutresultatet väderbitna pirater! Jag tog tyvärr ingen förebild på min modell och klasskamrat Christine, men jag kände knappt igen henne när jag var klar! Ett stort, buskigt skägg gör verkligen skillnad, haha 😉
Överlag är jag faktiskt nöjd med den här makeupen, bortsett från att näsan borde vara jämnare och att hon har fullt av småhår i ansiktet. Om en månad, när jag är klar med teaterkursen, kommer jag säkert att titta tillbaka på de här bilderna med skämskudden framför mig!

 

Den här looken är faktiskt lättare att göra än den kanske ser ut, det enda som krävs är lite förberedelser och kläder som passar till. Skulle du vilja se en pictorial på hur en gör en enkel piratmakeup? I klassrummet har vi byggt både fejknäsa och använt oss av ett svårare (men mer trovärdigt) material till lösskägget, men det går såklart att förenkla genom att behålla sin egen ansiktsbyggnad och färdiggjorda skägg/mustascher!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.