Dagens makeup – Who’s afraid of the big bad wolf?

red-riding-hood-2 red-riding-hood-1 varg

 

Jag hade två utklädnader i helgen – och båda hade luva, haha! Varglooken var till familjetemat Rödluvan (min tvååriga systerdotter hade huvudrollen, min syster var mormor och min svåger skogshuggaren), och gjordes ganska snabbt med vit och svart ansiktsfärg, eyeliner och lösögonfransar.

Senare på måndagskvällen tog jag ytterligare inspiration från den klassiska sagan och gjorde en någorlunda mer sliten Rödluvan till en Halloweenfest. Tvååringen här hemma gick runt hela kvällen innan jag åkte iväg och sa “Becka smutsig” varje gång hon såg mig, haha.

 

Vad var du utklädd till på Halloween?

1 reaktion på ”Dagens makeup – Who’s afraid of the big bad wolf?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.