Daisy Beauty Awards 2018: Årets rengöring

Daisy Beauty Awards är en skönhetsutmärkelse som delas ut på initiativ av, inte helt oväntat, tidningen och plattformen Daisy Beauty. Jag satt med i juryn för två år sedan, och skulle då utse årets bästa hårprodukt. Vinsten gick till Olaplex men om jag minns rätt var det Living Proofs nattmask Perfect Hair Day som var min favorit.

I år är det årets rengöring jag ska bedöma, tillsammans med Helena, Linnea, Acacia och Amanda (jag har tyvärr inte fått länkar till de två sista medlemmarnas sociala media). Jag är såklart lite snopen över att inte få vara med i jury-gruppen för årets veganska produkt, då jag nu måste prova och använda djurtestade produkter. Dessa kommer dock inte lyftas i bloggen i några recensioner, då jag hoppas att du precis som jag tycker att det är obligatoriskt med cruelty free skönhet. Vill du hålla koll på årets veganprodukter så är det Ida, Jasmine, Anna-Karin, Annica och Therése som bildar den jury-gruppen.

 

De produkter som inte är djurtestade kommer du att få se mer av när vinnarna publicerats officiellt av Daisy Beauty, innan dess är mina läppar förseglade! Däremot är en presentation av produkterna helt okej, så låt oss titta närmare på de produkter som fått äran att nomineras i Daisy Beauty Awards 2018: Årets rengöring.

 

 

  • Lancôme Miel-en-Mousse, 320 kr/200 ml. En dubbelverkande rengöring som tar bort både makeup och vardagssmuts från huden. Formulan trycks ut i pump och är väldigt klistrig innan den masseras in i ansiktet och med hjälp av lite vatten förvandlas till en mousse. Produkten är djurtestad och därför inte vegansk.
  • Skinderella Midnight Spell Breaker, 260 kr/240 ml. En krämrengöring i pumpflaska som tar bort makeup och rengör huden. Flaskan är otroligt snygg och jag gillar det fyndiga namnet, mer än så kan jag inte säga utan att börja prata om produktens prestation. Produkten är cruelty free och vegansk.

 

 

  • Garnier Micellar Cleansing Water in Oil, 69 kr/400 ml. Hypen kring micellärvatten fortsätter, och representerar årets budgetfavorit. Oljorna i vattnet löser upp makeup och vårdar huden medan micellärvattnet hjälper till att städa upp både makeup, smuts och oljerester. Produkten är djurtestad och därför inte vegansk.
  • Pixi + Caroline Hirons Double Cleanse 379 kr/50 ml x 2. En tudelad förpackning med dels ett fast rengöringsbalm och dels en krämrengöring som används efter varandra för en full rengöringsrutin eller var för sig efter behov. Double Cleanse är framtagen tillsammans med skönhetsexperten och bloggaren Caroline Hirons. Produkten är cruelty free och verkar enligt mig bara ha veganska ingredienser.

 

 

  • L’Occitane en Provence Immortelle Divine Baume Démaquillant, 895 kr/30 ml. Förpackningen ser ut som en liten honungsburk, och i den finns ett fast rengöringsbalm för makeupborttagning och rengöring. En liten spatel medföljer vilket gör mitt lilla hygienhjärta glatt. Produkten är djurtestad och därför inte vegansk.

 

Trist att så många produkter är djurtestade – har vi ärligt inte kommit längre? – men bortsett från det ska det bli spännande att hårdtesta alla produkter. Kul med en variation av både vatten, krämer och balms! Har du provat någon av årets bästa rengöringar? Vad tycker du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.